Och vilken veckodag var det nu..?

Rätt mycket skönare med 15 grader och sol...
Och jo jag vet att det är söndag, när jag kollar på mobilen. Hehe! Men ni måste hålla med om att vilken veckodag det är, är det sista man tänker på när det är lov. Men men, idag har vi bara chillat hemma. Igår var jag och Pauline ute och så träffade vi Paulines kompis Sofia. Vi satt på en pub och snackade och drack öl, rätt mysigt!
Imorgon ska vi ner till stan, gå till ett kafee där det finns supergoda saker, sen ska jag hitta några skor till min nyårsklänning. Annars händer det inte så mycket.
 
På nyår blir det annat. Vi ska träffa Paulines kompisar och åka till Malaga (staden) med dem och fira år 2014 där. Vi komme rinte komma hem förns 8 på morgonen... TAGGA! Haha! :D
 
Puss & Kram
 
Vardag | | Kommentera |

Äntligen 17 år!

Yess nu är jag 17, skönt, det tog tid, haha!
Har nästan precis vaknat och är på väg upp för att äta Tacos till frukost, och sen chokladtårtan från igår... Mums!
Om ett tag ska jag dra till Täby, köpa en julklapp till Pauline, köpa ett par byxor och lite annat behövligt till mig själv. Sen ska jag packa min stora gröna (fula) resväska, för imorgon efter 7 går mitt plan till Spanien och till Pauline, så nice, är så taggad. Jag kommer åka med Norwegian så kommer tack å lov ha wifi på planet.
 
Men nu måste jag hoppa ur sängen och göra allt detta ovan skrivet!
 
Puss & Kram

Jag och min 2 åriga kusin Noor igår.

 
 
Vardag | | Kommentera |

Jul morgonen.

Gröt klcokan 10 sen var det bara att öppna alla julklappar.
Har nu öppnat alla julklpappar som jag fick av Mamma & Pappa, och en från lillebror. Det jag fick var: Mango&papaya dusch tvål, Victoria´s Seacret body plash, en bok, (en sjukt gosig) halsduk, god chocklad, ridstrumpor och ett par riktigt snygga ridstövlar som passade otroligt bra (jag hade inte provat dem innan så mamma hade tur!) , det är ett par "året runt" stövlar. Equipage. Jätte snygg, jätte sköna.
 
Snart ska hela familjen åka till Mormor & Kurre och tillbringa resten av dagen där, tillsammans med Moster, kusin och hans flickvän. Det kommer antagligen bli några fler julklappar där då. Det ska bli super mysigt. Är så taggad på min mormors egna super goda julbord, kommer äta så mycket.
 
Vardag | | Kommentera |
Upp