Nu har jag piercing i naveln!

Känns konsigt och ovant, men nice!
 
Hon som pierca mig och Frida (Frida känner henne sen innan och hon har piercat Frida förut) var jätte duktigt, hade sterila nålar och plasthandskar, och spritade av tången osv, så det va lugnt. Hon tog bara 250kr per person vilket är skit bra!
       Jag tyckte det gjorde ont, men bara en kort stund. Jag trodde inte det skulle göra så ont som det verkligen gjorde, men jaa... När hon hade satt i läkstaven och allt var klart gjorde det också ont, men det var inte så farligt dock blev jag typ yr och smått illamående direkt efter i typ 2 minuter, så sen gick det över! 
       Känns fett ovant att ha nått i naveln, men jag gillar det för det blev fint! Den har inte svullnat upp alls mycket nu, men jag vte inte hur det kommer vara de kommande veckan (veckorna). Just nu har jag kompress på, och har precis tvättat den med klohexidin. Det är milt och bra, sen kommer jag också svätta med saltlösning, för dte skulle tydligen vara bra!
       Jag var med Frida och hennes två kompisar en stund på dagen, sen har jag å Frida bara chillat hemma hos henne och garvat år fula piercingar och tattueringar rästen av kvällen! Så min lördag har varit bra och mysig! Är redan sjukt trött så ska nog sova om typ 1 timma, skööönt!
 
Hur min precing ser ut typ nu..
 
Puss Kram & Godnatt.
Vardag | | En kommentar |

Spontant och galet...

God morgon lördag!
 
ATM sitter jag i sängen och funderar ut vad jag ska ha på mig för kläder. Jag ska nämligen dra hem till Frida om ett tag. Och vi ska inte göra vad som helts... nej vi ska peirca naveln båda två! Fett galet och jävligt spontant, iof så bestämde vi att vi skulle göra tidigare i veckan, och idag händer det! Vi två är ju lite crazy, så jaa!
       Så det är min lördag, helt cray cray!
 
Coccacola
 
Puss & Kram
 
Vardag | | Kommentera |

Nyttig frukost var ett bra val.

Att börja morgoen med en god och nyttig frukost var bra!
 
       Fruktyogurt med Allbran flingor, mandlar torkade gojjibär och torkade blåbär i, plus en god kiwi! Härdan efter ska jag försöka så gott jag kan och göra sånna här goda och bra frukostar varje skolmorgon!
 
       
       Just nu sitter jag på min sista lektion, Foto 2. Vi ska mest prata och seda lägga in bilder som vi har tagit från veckan vi var i spanien. Rätt så segt, men inte ska jag klaga när det är fredag. Slutar 3 segt nog... och mer än hälfen av klassen som inte har foto slutade efter lunch.
       Innan jag åker hem ska jag åka till Berga och köpa hårfärg och en brununtan sol, som Emma i min klass tipsade mig om. Det är apotekets egna och den skulle tydligen var väldigt bra, kostar bara 70kr. När jag kommer hem ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på Vampire Diaries!
       Men nu måste jag lägga mitt fokus på vad min lärare säger, hörs sen!
 
 
Puss & Kram.
Vardag | | Kommentera |
Upp