Vad kan jag mer begära

Efter alla dessa toppar och dalar i mitt liv...

"Allt är ett jävla helevte! Mitt liv är kaos... Jag är så jävla dålig. Jag vill bara försvinna! Orkar inte med mig själv!."    
   
 — Så har jag tänkt och känt så många gånger, för många gånger sen jag började 9an tills i början av sommarlovet 2013. Visst har mitt liv, så jag har tyckt varit ett rent helvete. Jag har varit så ledsen och mått så jävla dåligt. Jag har fott mitt hjärta krossat två gånger av samma kille. Jag har varit så förvirrad. Jag har inte kunnat vara mig själv. Och det jag aldrig trorde skulle hänta mig, har hänt mig.   Men något jag aldrig trode om det här var hur mitt liv ser ut idag. För tack vare all skit jag har tagit av andra, tack vare att jag har fått mitt hjärta krossat 2 gånger, tack vare att jag har gjort fel saker och att jag har mått så äckligt dåligt så är jag den jag är idag, och sen i mitten av sommar lovet vilket är snart 3 månader sedan, har jag mått förjävligt bra, och jag har tänkt typ precis det jag skrivit. Nu kan jag säga att jag mår bra, och jag mår bra tack vare all skit som har hänt mig! Jag är mig själv tack vare det här. Jag är säker i mig själv tack vare dessa två riktigt jobbiga år. Jag skulle fan kunna tacka alla som har fått mig att må dåligt, och jag skulle kunna tacka han som sårade mig så grovt två gånger...!
 

Så tack till er, för utan er hade jag inte varit den jag är idag, utan er skit så hade jag inte varit mig själv och känt mig så säker i mig själv. Jag hade inte känt mig själv och mitt liv hade varit så jävla tråkigt!

 
Sen säger jag tack till alla mina fina vänner som har stått berdvid mig när jag inte orkat med livet, och att ni fortfarande finns kvar! För utan er hade inte mitt liv varit så roligt och galet som det är nu!
 
 
Annat | | Kommentera |

I'm too creative, so I can't even be creative in this uncreative world!

What the fuck happend...? Jag skriver ett inlägg på min blogg for no reasone! 
 
Fråga mig inte varför, men hej? Under den senaste tiden har jag inte ens skrivit ett ända betydelsefullt ord här, jag har bara lagt upp mina foton som jag har tagit, eller ja några stycken i alla fall.
 
Jag har ärligt talat inget intressan att säga nu, precis som förut... men jag undrar, kanske bara skirva igen för att det är kul? Jag gillar att skirva, behöver lixom skirva av mig, typ som nu...
 
Nu går jag i tvåan, KUL! Tiden går så fort, första året i gymnasiet känndes som ett halv år, och om jag ska gämföra det med 9an, kändes 9an som 2 år! Saijk!
 
Jag har annars för andra gången i mitt liv fått mitt hjärta krossat av samma kille som förra gången, hjärtat krossat två gånger av samma kille! (haha) Så jag känner att jag behöver ta avstånd från det där med att vara kär i en kille, även fast det kan va sjukt nice ibland! Dock finns det en kille, vi är bara kompisar... men jag typ är i ett statie mellan att kanske kanske få känslor för killen, eller bara att vi kommer för bli vänner, och bli sjukt bra vänner. Men jag ska vänta och låta tiden ge mig svar på den frågan och förövrigt bara inte tänka på det, och kärlek och sånt skit trams! 
   Nej, så ska man inte säga, men så tycker jag ibland nu för tiden. Så tyckte jag aldrig förut, men nu gör jag det ibland! Rätt skönt att kunna tänka så ibland, man känner sig lixom lite mer "mogen". (tycker jag iaf)
 
Nu ska jag faktiskt ringa min kusin och fråga om hon kanske vill träffa mig? Vi får se, blir det ett jag eller nej? HaHa!
 
Puss & Kram //Becca
Annat, Tänker & tycker, Vardag | | Kommentera |

Lite minder seriösa bilder från våran photoshot! Enjoy

 
Fotografi | | Kommentera |
Upp