Låt det nu bli den bästa sommaren någonsin.

Jag längtar, jag hoppas och jag vill.
 
      Så som det ser ut nu, så jag har tänkt mig det så kommer denna sommar bi 100 gånger bättre än den förra. Faktiskt, den måste bli bättre än den förra! Detta är det sista riktiga sommarlov jag har, det sista sommarlovet då jag fortfarande är ett barn.
      De ända planerna jag har än så länge är att jag ska den 15-24 Juni åka till Pauline i Spanien. Efter det ska jag jobba de 3 första veckorna i Juli, sedan kommer Pauline till Sverige i slutet av Juli. Jag kommer också vara hos hästarna sjukt mycket. 
      Det känns redan som om det är för lite tid, men jag ska göra så jävla mycket kul och galet har jag bestämt mig för, och inte ha för många "Vara hemma och inte göra ett skit dagar". För det kommer va varmt och grön och SOMMAR! Så nu jävlar, för om 17 dagar är det sommarlov!
 
 

Text, Vardag | | Kommentera |

Don't get too attached, they say...

...It will hurt later, they say.
 
Men vi kan inte hjälpa att vi blir förälskade eller fästa vid någon person eller ett djur. Vi älskar dem av hela vårt hjärta. Vi ska inte tänka på vad som kan komma hända sen, men vi måste ha den tanken i bakhuvudet.
 
Inget ting är för evigt, inte ens du. Så tag vara på det du har Just Nu.
 
Jag har blivit rädd, rädd för att bli kär i en pojke, rädd för att tycka om ett djur för mycket, rädd för att bli om tyckt, rädd för att ha flera nära vänner. Jag vågar inte för att jag har lärt mig hur det kan sluta, varje gång det har slutat har det känts som om jag har gått i tusentals bitar, och varje gång jag har lagat mig själv igen så tappar jag ändå alltid bort en bit, den biten kommer aldrig tillbaka om jag inte letar. Men jag vågar inte leta, jag vågar inte heller hitta en ny passande bit. 
 
.
 
 
Text | | Kommentera |

Skön söndag!

Lika bra att sova nu.
 
      Har haft en bra söndag, sov till 9/10 å chillade hemma till 2 sen drog jag till hästarna och hade det mysigt med dom och njöt av den sjukt sköna vårsolen, när Lena kom vid 6 så gick vi på promenad med Rizzo som har varit halt och Måsen som behövde en kort paus från sin son Sixten. Det var mysigt. Var duktig å cyklade till och från stallet så har cyklat två mil idag! Känner mig bra, haha! Tog en promenad med Julia precis när jag hade kommit hem sen åt jag super god grekisk sallad som mamma hade fixat!
      En skön å lugn söndag helt enkelt! Nu ska jag gå å lägga mig, super trött och är sov sugen! Hörs, hej!
 
 Fina, fina Assar <3
 
Puss , Kram & Godnatt
 
Hästarna, Vardag | | Kommentera |
Upp